BBAT Nieuwsbericht

Door : BBAT

Beste vrienden,

2020 zal bij ieder van ons, en dit voor altijd, herinnerd worden als het jaar van de Corona.  

Het jaar waarin de hele planning noodgedwongen telkens opnieuw diende aangepast en samenkomsten of activiteiten werden geannuleerd. 

Het jaar waarin er nauwelijks of niet sprake is/was van enig normaal of behoorlijk verenigingsleven.

En, op dit ogenblik, is er geen enkele reden of aanwijzing die ons ook maar enigszins zou kunnen laten verhopen dat het nieuwe jaar 2021 beter zal worden. 

Wij zullen ook 2021 aanvangen zonder goede vooruitzichten. Wij kunnen misschien een planning maken, tegen beter weten in.

Een normaal verenigingsleven biedt zich alvast ook voor 2021 niet aan.

Het wordt dus niet eenvoudig om contact te houden met onze leden, en hen te motiveren om in deze moeilijke periode ook hun lidmaatschap te verlengen/hernieuwen.

BBAT wil hierbij een serieuze inspanning doen naar haar leden en haar verenigingen. 

Wij hebben beslist om voor alle BBAT-leden, oude en nieuwe, losse of via clubs, de kosten voor het lidmaatschap bij BBAT 2021, inclusief ons bondsblad “Aquariumwereld”, met bijna de helft te reduceren. 

Wij geven ieder lid in 2021 een uitzonderlijke korting van niet minder dan €8,00 op de normaal door de club aan BBAT verschuldigde prijs.

Uiteraard verwachten wij dan ook van al onze BBAT-verenigingen dat zij die korting ook effectief doorrekenen en dus ook de prijs van het BBAT-lidmaatschap bij hun vereniging voor 2021 aanpassen op basis van die €8,00  BBAT-korting. 

Wij gaan deze korting weldra ook melden via een nieuwsbrief, alsook via een mededeling in Aquariumwereld.

Wij hopen onze BBAT-leden op deze manier een serieuze steun in de rug te geven om hun lidmaatschap bij hun geliefde vereniging en bij BBAT ook in deze moeilijke tijden te vernieuwen.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit ook voor onze verenigingen een enorme steun is. En mogelijk een aansporing om de niet-BBAT-leden te overtuigen of overhalen om toch te opteren voor een volledig, volwaardig BBAT-lidmaatschap.

En laat ons samen hopen dat het verenigingsleven een spoedig herstel mag doormaken en wij weldra opnieuw “normaal” kunnen functioneren.

Namens het bestuur.

Willy LUTS

BBAT secretaris