Fabrikanten

Foto

BiOrb
OASE design products which make fishkeeping accessible and enjoyable to all. We will always strive to create the most stylish, aesthetically pleasing aquariums which are low maintenance .

 

Dennerle wist zich, ook op internationaal niveau, van een positie als topleverancier te verzekeren dankzij het streven naar perfectie en een uitgesproken kwaliteitsbewustzijn. Dennerle beschouwt zichzelf als een modern bedrijf met traditionele principes en is vandaag de dag een toonaangevend leverancier van merkproducten in de sectoren voor accessoires voor aquaristiek en vijvers. ​
The EHEIM GmbH & Co KG is a German manufacturer of aquarium accessories. ​
Over 40 years experience in aquarium manufacturing, the most advanced production facilities and the highest certificated standards. JUWEL Aquarium – DISCOVER LIFE.

Foto

Na de start van het merk JBL ontwikkelde het bedrijf zich rap tot één van de grootste aanbieders van een volledig assortiment voor aquaristiek, terraristiek en tuinvijver in Duitsland en is sinds 1984 gevestigd in Neuhofen/ Palts. Op het 2,5 ha grote bedrijfsterrein werken inmiddels 180 medewerkers. Vandaag de dag levert de firma JBL wereldwijd naar 60 landen en biedt een assortiment van meer dan 1.000 producten en meer dan 300 vervangende onderdelen.
For 40 years, Ferplast has been an undisputed international leader in the Pet Care sector.
For the discriminating hobbyist, the world’s most recognized premium aquatic diets!
Tetra is het enige merk dat synoniem staat voor het houden van siervissen, dankzij Dr. Ulrich Baensch. Vijftig jaar geleden richtte hij Tetra op in het Duitse Melle. Hij ontwikkelde als eerste visvoer in vlokvorm. Tetra produceert tegenwoordig honderden producten en geeft boeken uit over het houden van aquariumvissen, reptielen, amfibieën en vijvers.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.